13.07.2020 |
00:00
15/10/10

Ens arriscarem a perdre la senda encetada?

Ens arriscarem a perdre la senda encetada?

Estem a uns mesos del Barça- Madrid, del duel Guardiola - Mourinho una data assenyalada pels aficionats a l'esport, però, aquest any, també recordarem el dia del Barça-Madrid per les eleccions al Parlament de Catalunya, els catalans i les catalanes amb dret a vot podrem expressar de primera mà la nostra opinió, podem premiar els encerts i també penalitzar a aquells que no han estat a l'alçada (ja sigui al govern o a l'oposició).

Hi ha un fet que malauradament marcarà l'agenda de les eleccions, i és la famosa crisi econòmica. Aquestes eleccions han de servir per triar el partit que volem que ens tregui d'ella, el govern Montilla ha obert el camí d'aquesta sortida, Catalunya és, de tot l'Estat espanyol, qui millors xifres està tenint, això ens situa en millors condicions per sortir abans i per continuar sent el motor de l'Estat.

Aquesta última reflexió ens obre un interrogant: perquè no hem sortit de la crisi encara? Per respondre faré una comparació per a que tothom ho puguem veure clar de seguida: imaginem que un cau daltabaix d'una muntanya fins a una alçada d'uns metres per sota del nivell del mar, si ha de tornar al punt on era (un cim de 3.000 metres), trigarà molt més a pujar que no pas el que va trigar a caure. Si canviem la muntanya per la nostra economia, sabem que hem caigut molt a baix, i poc a poc anem pujant, però per arribar al nivell que teníem ara fa un parell d'anys i al que ens havíem acostumat, encara queda una mica, perquè no pujarem de cop, anirem xino xano, creant una xarxa per no fer-nos mal si tornem a caure, fins arribar als nivells que teníem o fins i tot, perquè no, a superar-los. Però ho farem, amb l'esforç i contribució de tots i totes, amb bones polítiques, amb bones idees, amb la creació de llocs de feina, fent més competitives les nostres empreses i, per suposat, amb el treball incansable dels nostres líders polítics.

Cada dia està més a prop el nou duel Montilla-Mas, el quid de la qüestió de les eleccions al Parlament a Catalunya, serà si volem continuar cap endavant amb un partit que s'estima Catalunya i les persones que hi viuen, que porta 8 anys millorant la vida de les persones fent hospitals, carreteres, escoles bressol... i que amb treball i dedicació ha començat l'ascens, o ens arriscarem a perdre la senda encetada... que voleu que us digui, jo, si he de pujar un cim, m'estimo més que m'acompanyi una persona amb experiència.

Ens arriscarem a perdre la senda encetada?
comentaris