Imprimir

El XXV Concurs de Fotografia Sant Vicenç 2020 dona a conèixer els seus guanyadors

RD | 13 de de gener de 2020

La regidora de Cultura, Mercè Pérez, va lliurar el divendres 10 de gener al CentreCultural La Marineta els premis de les diferents categories del XXV Concurs de Fotografia de Sant Vicenç. Després es va inaugurar l’exposició amb les 79 fotografies que es van presentar al concurs. Mercè Pérez va explicar que tot i que la xifra de fotografies presentades va ser inferior a la d’altres anys, el nivell de qualitat dels treballs presentats es manté elevat. La regidora també va recordar que el tradicional concurs que dóna el tret de sortida a la Festa Major d’hivern de Mollet ha arribat enguany al quart de segle i va anunciar que ha arribat el moment de replantejar-ne algunes de les seves característiques per tornar a donar-li impuls.

Les fotografies guanyadores del XXV Concurs de Fotografia Sant Vicenç 2020 són les següents:

En tema Mollet el primer premi (250 € i diploma) va ser per la veïna de la ciutat Xus de la Cruz González, amb Art mural. El segon premi de la mateixa categoria (150 euros i diploma) va ser guanyada per la molletana Tania Barbecho Bailo per Llibertat a cap d’any. Finalment, en aquest àmbit, el tercer premi va ser per la molletana Sílvia Griera Vila per Caragols esperant la tempesta.

En tema lliure el guanyador (200 € i diploma) va ser per a Albert Ribot García, de Sabadell, per Destins.

En la categoria de participants local el premi (150 € i diploma) va ser guanyat per la Martina Pi Aguilar per Carlin.

Finalment el premi al millor participant jove (Càmera aquàtica i diploma) va ser per a Jaume Xicola Pachón, de Mollet del Vallès, per Formigó, acer i vent.

Les fotografies guanyadores i les que no es podran veure a La Marineta fins al 31 de gener.

Podeu veure aquest article en la següent adreça /articulo/cultura/xxv-concurs-fotografia-sant-vicenc-2020-dona-coneixer-els-seus-guanyadors/20200113154658034084.html


© 2020 clicama

Diari digital de Mollet i el Baix Vallès

Amb la col·laboració 

Generalitat_dep_presidència_LOGO