Imprimir

Una xerrada d’Eduard Vallory dóna el tret de sortida al curs escolar a Mollet

Redacció | 05 de de setembre de 2018

Ple de gom a gom per la xerrada
Ple de gom a gom per la xerrada

El Curs escolar 2018-2019 s’ha encetat aquest dimecres 5 de setembre a Mollet a l'Institut Aiguaviva amb una xerrada que ha aplegat bona part de la comunitat educativa de la ciutat. La xerrada, presentada pel regidor d'Educació, Raúl Broto, havia despertat moltes expectatives per que enguany el protagonista era el director d'Escola Nova 21, Eduard Vallory i el tema, la transformació educativa.

L’Escola Nova 21, un sistema adoptat per quatre centres de Mollet, proposa una transformació del sistema educatiu per tal que s'actualitzi, adoptant plenament un propòsit dirigit a desenvolupar competències per a la vida en el nostre context històric i unes pràctiques d'aprenentatge fonamentades en el coneixement existent de com les persones aprenem.

La conferència de Vallory, s'emmarca també en les Jornades d'estudi del CEM, que enguany estan dedicades a l'educació a Mollet en els darrers 150 anys. Tot i que el gruix de les jornades tindrà lloc a l'octubre, s'ha fet coincidir el tret de sortida amb la trobada d'inici del curs escolar.

Podeu veure aquest article en la següent adreça /articulo/cultura/xerrada-d-eduard-vallory-dona-tret-sortida-curs-escolar-mollet/20180905161009031504.html


© 2019 clicama

Diari digital de Mollet i el Baix Vallès

Amb la col·laboració 

Generalitat_dep_presidència_LOGO