Imprimir

La xarxa de voluntariat de Mollet cosirà bates per al personal sanitari

RD | 29 de de maig de 2020

bates
Material per fer les bates

La xarxa de voluntariat de Mollet començarà a confeccionar bates per al personal sanitari ja que aquest és el material que es considera més necessari ara mateix.


Els voluntaris i les voluntàries de Mollet, una acció que es va activar a l’inici de la pandèmia, han anat fent accions d’ajuda segons les diferents necessitats de cada moment. Entre les feines més destacades hi ha la compra d’aliments o medicaments a persones especialment sensibles i també, fins ara, la confecció de mascaretes. En total se n’han fet més de 3.500 mascaretes que ja s’han lliurat als centres sanitaris. Això s’ha fet sempre amb la col·laboració de l’empresa que facilitava el material Robin Hat. Aquesta ha detectat que ara els centres sanitaris tenen cobertes les necessitats de mascaretes i el que falten en més bates. El voluntariat cosidor de Mollet començarà a cosir-les aquesta setmana. L’empresa proporciona el material i després s’encarrega d’esterilitzar-lo i entregar-lo als centres sanitaris de forma gratuïta.


Segons ha informat l’Ajuntament de Mollet, durant les setmanes d’emergència sanitària la Xarxa de voluntariat ha registrat 189 voluntaris i voluntàries, 41 dels quals, voluntariat cosidor. En aquests moments, amb l’inici de la desescalada, la xarxa té registrats 167 voluntaris i voluntàries. 

 L’Alcalde ha volgut “ agrair un cop més a tot aquests voluntaris i voluntàries la seva solidaritat i implicació en una emergència sanitària com la que estem vivint. El seu ajut i predisposició ha permès ajudar a moltes persones de col·lectius especialment vulnerables, que tenien necessitats”.

Podeu veure aquest article en la següent adreça /articulo/societat/xarxa-voluntariat-mollet-cosira-bates-per-personal-sanitari/20200529183044034583.html


© 2021 clicama

Diari digital de Mollet i el Baix Vallès

Amb la col·laboració 

Generalitat_dep_presidència_LOGO