Imprimir

La Xarxa Mollet inicia la temporada 2019-2019 d'espectacles familiars

Redacció | 07 de d’octubre de 2018

IMG_0627

La Xarxa Mollet ha iniciat la temporada 2018-2019 d'espectacles familiars al Teatre Can Gomà. Aquest curs el grup infantil molletà ha programat fins a set actuacions, adreçades a tots els públics, principalment, als més menuts de la casa. 

Els primers espectacles han tingut lloc aquest diumenge amb l'espectacle infantil d'Oriol Bargalló a la plaça Prat de la Riba, que ha comptat amb tallers i pintacares al llarg del matí. A la tarda, tindrà lloc l'obra de teatre de La Caputxeta vermella, de al companyia Dreams Teatre. Totes les actuacions tenen un preu d'entrada de 6 euros per cadira, a partir de 3 anys. "Són preus ajustats per a espectacles que, molts d'ells estan a Barcelona, amb preus molt més alts que no pas a Mollet. Les entrades amb pagament són a partir dels 3 anys", admet una dels membres de La Xarxa Mollet, Marta Tantinyà. 

La programació d'enguany inclou els espectacles "Ai Rateta, Rateta!" de la Cia el Replà Produccions (11 de novembre), "El Follet i el Sabater" de la Cia Sim Salabim (16 desembre), "La gallina dels ous d'or" de la Cia Zum Zum Teatre (13 de gener) i l'espectacle de màgia de Charlie Mag "Formidable!" (10 de febrer). El cicle d'espectacles d'enguany el tancarà el 10 de març l'espectacle "El Mag Merlí" de la Cia Veus Veus. "És una programació amb teatre molt variat, tot i que hi ha molts musicals perquè és le que més agrada. A més, hem volgut portar també mags perquè està adreçat a totes les edats, però també pel públic més gran", ha remarcat Tantinyà. 

Els espectacles del gener, febrer i març cal comentar com a novetat que inclouran tallers de treballs manuals a partir de les 17 hores. El desembre, a la mateixa hora, es farà la tradicional activitat del Tió Xarxero. "Hem volgut fer tallers com a crida pels espactacles perquè són tallers que agraden molt, com ara fer cagar el Tió al desembre", ha destacat Tantinyà.

Les entrades es poden comprar al mateix Teatre Can Gomà o anticipadament al Casal Cultural, on hi ha la seu de La Xarxa Mollet. 

 

 

Podeu veure aquest article en la següent adreça /articulo/cultura/xarxa-mollet-inicia-els-espectacles-familiars/20181007133836031833.html


© 2021 clicama

Diari digital de Mollet i el Baix Vallès

Amb la col·laboració 

Generalitat_dep_presidència_LOGO