Imprimir

Verònica Paredes, primera caporal dona de la Policia Local de Parets

Redacció | 16 de de maig de 2019

Verònica Paredes, primera dona en ser nomenada caporal de la Policia de Parets
Verònica Paredes, primera dona en ser nomenada caporal de la Policia de Parets

La nova caporal s'encarregarà  de la unitat de Proximitat i mediació
 

La Policia Local de Parets ha nomenat el primer comandament femení en la trajectòria del cos, concretament una caporal. Verònica Paredes treballava com a agent de la policia del municipi i, a partir d'ara, s'ocuparà de la unitat de 'Proximitat i mediació' desenvolupant tasques en mediació i seguiment de les víctimes d'accidents, incidents o conflictes, i interactuant amb els Serveis Socials i la unitat de Mossos d'Esquadra. També farà d'enllaç entre la Policia Local i els centres escolars, els comerços, les empreses, els casals per a la gent gran, les associacions, i hi serà present en les Meses de Seguretat i convivència.

La Policia Local compta amb un inspector en cap, dos sergents, responsables d'àrees de Suport logístic i Serveis policials territorials i quatre caporals que s'ocupen de les diferents unitats en què està dividit el cos: la Unitat de policia administrativa, la Unitat de trànsit i Seguretat Viària, la Unitat de Seguretat Ciutadana i la de Proximitat i mediació.

Podeu veure aquest article en la següent adreça /articulo/actualitat/veronica-paredes-primera-caporal-dona-policia-local-parets/20190516143606032996.html


© 2019 clicama

Diari digital de Mollet i el Baix Vallès

Amb la col·laboració 

Generalitat_dep_presidència_LOGO