Imprimir

UPS Access Point, el punt d’arribada de les teves compres per internet

Redacció | 28 de de juny de 2018

C. de Francesc Ferrer i Guàrdia, 6 Tel. 93 579 54 66

MBE/UPS-Mollet segueix innovant en serveis seguint les noves demandes de la societat.  Ara, responent a una demanda dels seus clients, posen en marxa en servei UPS access Point pensant per fer la vida més fàcil a tots aquells particulars que compren per internet. MBE/UPS ofereix a tots els molletans la possibilitat  de recollir els seus paquets en un ampli horari que va de les nou del matí a les set de la tarda.

Per donar encara més facilitats, ofereixen també el servei d’entrega a domicili a hores convingudes per un preu mòdic de tres euros el paquet.

Ja fa molt temps que MBE/UPS-Mollet s’ha col·locat al capdavant de la revolució que està representant  la venda per internet de productes de tota mena que cal fer arribar amb rapidesa des dels punts de distribució a casa dels clients finals.

MBE/UPS-Mollet té la vocació de ser el millor aliat de les empreses de Mollet per al seu servei d'enviaments i de comunicació. MBE / UPS-Mollet ajuda a les empreses facilitant l'exportació dels seus productes a l'estranger. Volen convertir-se en el seu "One Stop Logistic Point", per aconseguir que la logística li obri nous mercats i s'expandeixi els seus horitzons. MBE / UPS-Mollet posa a l'abast de tots els seus clients una de les majors plataformes tecnològiques per al desenvolupament de la seva activitat logística. Creuen que les tecnologies revolucionàries fan que la logística sofisticada sigui una realitat i que la seva empresa sigui un èxit.

El ventall de serveis del centre MBE / UPS-Mollet és molt ampli: aeri, terrestre, marítim, .... No dubti en contactar amb ells davant de qualsevol necessitat que li pugui sorgir.

Més informació a Mail Boxes Mollet

Podeu veure aquest article en la següent adreça /articulo/botigues-i-serveis/ups-access-point-punt-d-arribada-teves-compres-per-internet/20180628115916030959.html


© 2020 clicama

Diari digital de Mollet i el Baix Vallès

Amb la col·laboració 

Generalitat_dep_presidència_LOGO