Imprimir

UGT es manifesta a l’Hospital de Mollet

Redacció | 20 de de setembre de 2017

Moment de la concentració davant el sociosanitari
Moment de la concentració davant el sociosanitari

Es queixen de que l’empresa de la neteja no aplica el conveni a les treballadores

UGT ha fet aquest dimecres al migdia una concentració davant de l'Hospital Sociosanitari de Mollet per denunciar la situació de les treballadores de la neteja, ja que l'empresa que gestiona el servei, Ingesan, no aplica el conveni de Neteja, situació que el sindicat ja va denunciar davant del Tribunal Laboral de Catalunya. D'altra banda, segons han explicat des del sindicat, també volien denunciar que l'empresa Imann, que actualment gestiona el servei d'atenció al públic del centre sociosanitari, "no ha respectat les condicions laborals de les treballadores, fet que el nostre sindicat va posar en coneixement de la direcció". Ara, aquest servei es realitzarà amb personal de l'Hospital de Mollet i això comportarà, expliquen des de la UGT, l'acomiadament d'alguns treballadors i la reducció de la jornada d'altres. UGT també denuncia "la manca de responsabilitat laboral i moral que ha demostrat la direcció de la Fundació Hospital de Mollet cap a aquests treballadors i treballadores."


Aquesta protesta entra en el marc de la campanya de la UGT de Catalunya "A igual treball, igual sou" contra les empreses multiserveis.
Les empreses multiserveis o empreses de serveis integrals són aquelles que ofereixen serveis auxiliars (neteja, seguretat, manteniment, hostaleria, transport...) a terceres empreses. Aquest tipus d'empreses regulen les condicions laborals mitjançant convenis propis d'empresa amb condicions laborals i sous mínimsevitant l'aplicació dels convenis col·lectius sectorials.

Podeu veure aquest article en la següent adreça /articulo/economia/ugt-manifesta-l%E2%80%99hospital-mollet/20170920163042028323.html


© 2020 clicama

Diari digital de Mollet i el Baix Vallès

Amb la col·laboració 

Generalitat_dep_presidència_LOGO