Imprimir

La Tramolla obre un taller de Danses Gitanes amb la ballarina Joana Gea

Jordi Abayà | 08 de de novembre de 2019

A partir de novembre, l’escola d’arts escèniques La Tramolla de Mollet del Vallès obrirà un nou taller dedicat a les danses gitanes, a càrrec de la ballarina Joana Gea. L’activitat s’iniciarà amb una classe oberta aquest divendres 8 de novembre a les 19:30h on tothom qui estigui interessat podrà conèixer aquest estil de dansa de franc.

 Gypsy Dance, també anomenada Dansa Romaní o Dansa Gitana, és part d’un llegat cultural on es destaquen els sentiments del poble Rom (gitanos). La dansa gitana és alegre, dinàmica i plena de passió, reflecteix les tradicions ètniques-culturals, l’estil de vida i la llibertat del poble gitano.

 Joana Gea, ballarina, professora i productora d’esdeveniments relacionats amb la cultura gitana entre altres danses ètniques.

Bailarina en actiu, ha participat en diferents festivals nacionals i internacionals com a ballarina i professora dictant seminaris. Ha col·laborat amb bandes de música gitana com Le Bohemiens (Mèxic), Tzigan (Argentina), Octophus Orchestra (Italia) i Fanfara Transylvania (Rumania).

A l’actualitat, segueix la seva formació a Danzaterapia a l’Autònoma de Barcelona. Tallers directes de Meditació en Moviment i es dedica a un projecte de recerca sobre les Danses Gitanes del Món que viatja als llocs d’origen. Joana crea el seu propi univers artístic, únic, entre el tradicional i el creatiu de la seva experiència cosmopolita.

 

Podeu veure aquest article en la següent adreça /articulo/cultura/tramolla-obre-taller-danses-gitanes-amb-ballarina-joana-gea/20191108175625033865.html


© 2020 clicama

Diari digital de Mollet i el Baix Vallès

Amb la col·laboració 

Generalitat_dep_presidència_LOGO