Imprimir

Un terç dels participants al MARMI realitzen pràctiques

Redacció | 30 de de juny de 2016

27 dels 76 participants del programa MARMI han realitzat pràctiques en 17 empreses.

En total, dels 76 participants al programa de Mesures Actives d’Inserció Laboral per a perceptors de la Renda Mínima d’Inserció (MARMI) de l’Ajuntament de Mollet, 27 han realitzat pràctiques no professionals en 17 empreses diferents, el que significa més d’un terç de les persones apuntades al programa.  Aquest programa està impartit per l’Empresa Municipal per a la Formació i Ocupacional i l’Ocupació (EMFO) de l’Ajuntament de Mollet i combina formació, tutories de seguiment i orientació i pràctiques en empresa per optimitzar la recerca de feina i facilitar el retorn al mercat laboral.

 


En finalitzar el programa, els 76 participants hauran realitzat unes 468 hores de formació en què hauran après a desenvolupar les seves competències i alhora adquirir coneixements del mercat laboral per tal d’augmentar les seves possibilitats d’inserció. El programa MARMI està subvencionat pel Fons Social Europeu i per la Generalitat de Catalunya.

Podeu veure aquest article en la següent adreça /articulo/societat/terc-dels-participants-marmi-realitzen-practiques/20160630120923011493.html


© 2020 clicama

Diari digital de Mollet i el Baix Vallès

Amb la col·laboració 

Generalitat_dep_presidència_LOGO