Imprimir

Tendals i Alumini Masip, solucions en aïllaments tèrmics

Redacció | 27 de d’abril de 2017

Un dels projectes de tendals
Un dels projectes de tendals

Rambla de Pompeu Fabra, 81 Tel. 93 570 50 60

Arriba el bon temps i la calor. I cal pensar en com aïllar la nostra llar o empresa per raons pràctiques: per augmentar el nostre confort i per estalviar molts diners en climatització.
Una bona solució contra les inclemències del sol pot ser una combinació de tendals i de tancaments. A Tendals i Alumini Masip estan especialitzats en els dos camps. "Amb la combinació de tendals i uns tancaments adequats es pot garantir un important estalvi d'energia", explica Carles Masip que fa més de 20 anys que es dedica a condicionar espais, amb solucions per al sol, tancaments d'alumini i aconsellant amb les últimes tendències de decoració.
A Tendals i Alumini Masip estan compromesos s amb els meus clients i ajuden a trobar una solució personalitzada en tendals i alumini, però també en rètols industrials, motoritzacions, persianes...

En els seus 20 anys com a experts instal·ladors en protecció solar han realitzat més de 250 projectes, per a tot tipus de clients.

Rambla de Pompeu Fabra, 81 Tel. 93 570 50 60

Tendals i Alumini Masip

Podeu veure aquest article en la següent adreça /articulo/botigues-i-serveis/tendals-i-alumini-masip-solucions-aillaments-termics/20170427134653026962.html


© 2020 clicama

Diari digital de Mollet i el Baix Vallès

Amb la col·laboració 

Generalitat_dep_presidència_LOGO