Imprimir

El Tast celebra els seus primers quatre anys oferint un pica-pica als seus clients

Redacció | 16 de de maig de 2019

c. Berenguer III, 112 Tel. 93 6814300

El Tast porta ja quatre anys oferint menjar casolà a particulars i empreses de Mollet. Per celebrar-ho aquest dissabte, 18 de maig, ha convidat als seus clients a gaudir d’un pica-pica al seu establiment de Berenguer III.


Al llarg d’aquests quatre anys l’establiment que ofereix menjar per emportar-se, però també per encàrrec per empreses i càterings, s’ha fet amb una fidel clientela gràcies a la seva fórmula de cuina casolana elaborada el mateix dia amb els millors ingredients. És per això que els volen agrair la seva fidelitat oferint-los un vermut gratuït.


El Tast ofereix cada dia un variat menú que per 5 euros inclou dos plats i postres. El dissabte el menú és de sis euros. Les quantitats de menjar, a causa de la seva producció casolana, són limitades i per tant, per poder triar, és recomanable anar-hi d’hora. L’altra opció és fer la comanda per Whatsapp.


El Tast també fa serveis de càtering i admet encàrrecs a comanda tant de particulars com d’empreses o institucions.
També tenen a la venda una selecció de productes extremenys i fan pastissos per encàrrec.

Podeu veure aquest article en la següent adreça /articulo/botigues-i-serveis/tast-celebra-els-seus-primers-quatre-anys-oferint-pica-pica-als-seus-clients/20190516113607032990.html


© 2021 clicama

Diari digital de Mollet i el Baix Vallès

Amb la col·laboració 

Generalitat_dep_presidència_LOGO