Imprimir

Suspenen la 40a edició del Critèrium Ciclista a Mollet per la Covid-19

clicama | 01 de de setembre de 2020

El Club Ciclista Mollet, conjuntament amb l’Ajuntament de Mollet, han anunciat la decisió de suspendre, de mutu acord, la 40a edició del Critèrium del Vallès Junior de Ciclisme - Gran Premi Diputació de Barcelona i Campionat de Catalunya en ruta que s’havia de celebrar el 13 de setembre a Mollet del Vallès per la situació actual de la pandèmia.
El president del Club Ciclista Mollet, Toribio Muga, ha expressat que els ha costat molt prendre aquesta decisió “però la prudència davant dels últims indicadors (de la Covid-19) ens ha refermat a prendre aquesta determinació”.
Muga ha afegit que “hem treballat molt per fer possible aquesta edició, i haver-la de suspendre ens dol, però la salut dels nostres corredors, tècnics i col·laboradors està per sobre de qualsevol dubte”.
El Club Ciclista Mollet agraeix el suport incondicional de tots els patrocinadors del Critèrium i de la Federació Catalana de Ciclisme, i agraeix també el suport de l’Ajuntament de Mollet del Vallès, l’àrea d’Esports de la Diputació de Barcelona i de la Secretaria General d’Esports de Catalunya.

Podeu veure aquest article en la següent adreça /articulo/esports/suspenen-40a-edicio-criterium-ciclista-mollet-per-covid-19/20200901164845034761.html


© 2020 clicama

Diari digital de Mollet i el Baix Vallès

Amb la col·laboració 

Generalitat_dep_presidència_LOGO