Imprimir

Sushi Aki, la referència en cuina japonesa

Redacció | 13 de de juliol de 2017

Sushi Aki ofereix una gran varietat
Sushi Aki ofereix una gran varietat

C. Gaietà Ventalló, 27. Mollet Tel 93 179 17 69

Av. 11 Setembre, 12. Sta. Perpetua de Mogoda. Tel. 93 106 28 65

Sushi Aki va obrir les portes al carrer Gaietà Ventalló ara fa tres anys i ja s'ha convertit en el referent en el popular sushi a Mollet del Vallès. Des del primer moment l'establiment va apostar per una gran qualitat en els productes i un servei impecable a un preu altament competitiu. Tres anys després, ens explica Michelle, els preus segueixen en el mateix nivell i la qualitat en els productes no ha minvat gens.
Sushi Aki ha crescut en aquests tres any i l'estiu passat va obrir un nou establiment- amb el mateix nom i fórmula- a Santa Perpètua de la Mogoda. També intenten innovar en altres aspectes com és la informació que ofereixen als seus clients dels seus plats i productes. A la seva web www.sushiaki.es es pot trobar una extensa informació de tota la seva oferta gastronòmica japonesa i recentment s'ha incorporat informació sobre els al·lèrgens que conté cada plat. Allà podràs descobrir una extensa gamma d'especialitats que podràs anar a buscar a la seva botiga, consumir allà mateix a la seva barra o demanar que te les portin a casa.
A la seva botiga, a més a més, podràs trobar pastes, begudes, snacks, i moltes més delícies japoneses.
No podràs dir que has menjat sushi de qualitat fins que vagis a Sushi Aki

www.sushiaki.es

Podeu veure aquest article en la següent adreça /articulo/botigues-i-serveis/sushi-aki-referencia-cuina-japonesa/20170713105320027747.html


© 2020 clicama

Diari digital de Mollet i el Baix Vallès

Amb la col·laboració 

Generalitat_dep_presidència_LOGO