Imprimir

Sumem Parets, els Comuns, ICV i EUiA es presentaran junts a les eleccions sota el nom de 'Sumem Esquerres a Parets'

Redacció | 20 de de novembre de 2018

La coalició estarà liderada per l'actual regidora i portaveu de Sumem Parets Casandra García

Sumem Parets, els Comuns, ICV i EUiA es presentaran junts a les eleccions municipals del maig de 2019 a Parets sota el nom de 'Sumem Esquerres a Parets'. La coalició vol impulsar una candidatura d'esquerres, feminista, sostenible i municipalista que aposti clarament per un canvi de polítiques dins del municipi i que prioritzi les necessitats dels paretans i paretanes. La persona que liderarà aquesta candidatura serà Casandra García, candidata a l'alcaldia i actual regidora cap de l'oposició a l'Ajuntament de Parets.

L'acord, que ha resultat de la primera assemblea de Sumem Esquerres a Parets, és la d'unir-se en una única candidatura per tal d'elaborar un projecte comú de poble i reprendre les sinergies creades durant els darrers anys. Casandra Garcia, portaveu de Sumem Esquerres a Parets, ha explicat que "aquesta candidatura neix amb molta il·lusió. Estem convençuts que el 2019 serà l'any del canvi, després de 4 anys treballant a l'oposició hem guanyat l'experiència suficient per poder afirmar que estem preparats per governar i tenim un magnífic equip per fer-ho". Garcia ha explicat que estan treballant per fer "un front comú d'esquerres per tenir una candidatura forta. Això és només una llavor del nostre projecte, cal sumar forces amb els ciutadans i ciutadanes que pensin que ja n'hi ha prou i que ara toca crear un Parets d'esquerres, sostenible, feminista i que miri pel municipi". Garcia va ser la candidata a l'alcaldia per Sumem Parets en les darreres eleccions i el partit va quedar en molt bona posició, aconseguint tres regidors i quedant com a primer partit més votat de l'oposició. Casandra García ha explicat que ella serà qui lideri l'equip "però és evident que tan sols sóc el cap visible, perquè l'equip que en rodeja està molt format i molt preparat per tirar endavant aquest projecte que tant ens il·lusiona".

Sumem Esquerres a Parets continuarà treballant per intentar sumar forces d'esquerres a la coalició així com gent independent que vulgui participar en el projecte. La configuració de la llista electoral està en procés d'elaboració i des de la formació esperen aglutinar persones de qualsevol àmbit que se sentin identificades amb la seva forma de fer política.  

Podeu veure aquest article en la següent adreça /articulo/politica/sumem-parets-els-comuns-icv-i-euia-es-presentaran-junts-eleccions-sota-nom-sumem-esquerres-parets/20181120155918032136.html


© 2020 clicama

Diari digital de Mollet i el Baix Vallès

Amb la col·laboració 

Generalitat_dep_presidència_LOGO