Imprimir

El Sona Mollet té ja repercussió a tot Catalunya

RD | 07 de d’octubre de 2019

La regidora de cultura destaca la presència de públic nou gràcies a la difusió del Festival Internacional per tot Catalunya

Centenars de persones de Mollet i d’arreu van gaudir des de divendres i fins diumenge de gairebé deu hores de jazz, piano i música de cambra en la quarta edició del Festival Internacional de Música – Memorial Anna Villaescusa Rebull.

El Sona Mollet, Quart Festival Internacional de Música-Memorial Anna Villaescusa Rebull va oferir, un any més, un cartell de músics de primer ordre en els gèneres del jazz, el piano i la música de cambra, que va omplir el Mercat Vell i el Teatre Can Gomà.

El certamen va unir intèrprets de renom mundial, com Daahoud Salim, Jasmina Rakovic, Daria Piltyay, Pedro Emanuel Pereira, Xavi Torres o Lluc Casares, amb músics i cantants molletans, el Cor Jove de l’Escola Municipal de Música i Dansa de Mollet i la coral Estoc de Veus.

La regidora de Cultura, Mercè Pérez Piedrafita, ha fet un balanç positiu de la quarta edició del Sona Mollet per dues raons. La primera, “perquè hi han participat músics excel·lents que encara no havien vingut mai, com el pianista argentí Hugo Schuler o la soprano portuguesa Sofia Pedro”. I la segona, perquè aquest any “hem fet un pas endavant amb la difusió del festival a la premsa de tot Catalunya i això s’ha notat amb la presència de públic nou”.

El Sona Mollet està promogut per l’Ajuntament de Mollet del Vallès en col·laboració amb els conservatoris del Liceu i d’Amsterdam, i la Fundació Josep Carreras contra la Leucèmia. Els diners recaptats durant els tres dies de concerts són, íntegrament, per a la fundació. El festival té una clara vocació solidària, altruista i pedagògica per potenciar l’interès de la música i la cultura, sobretot entre els més joves de Mollet.

Podeu veure aquest article en la següent adreça /articulo/cultura/sona-mollet-ja-repercussio-tot-catalunya/20191007135719033729.html


© 2020 clicama

Diari digital de Mollet i el Baix Vallès

Amb la col·laboració 

Generalitat_dep_presidència_LOGO