Imprimir

La setmana que ve Mollet tornarà a obrir els correcans

RD | 04 de de maig de 2020

S’incrementen els serveis de la brigada de jardineria per condicionar també els parcs i jardins

L’Ajuntament de Mollet ha anunciat avui que la setmana que ve es tornaran a reobrir els tres correcans que hi ha a la ciutat que estan tancats des de l’inici de l’Estat d’Alarma. Segons ha informat el consistori, al llarg d’aquesta setmana es durà a terme la seva posada a punt perquè els propietaris de gossos puguin accedir-hi amb els seus animals.


Els correcans de Mollet són al parc de ca l’Estrada; a la plaça de la Constitució, a l’Estació de França; i al carrer Sant Agustí, a Santa Rosa.


La reobertura dels tres correcans forma part d'una mesura anunciada per la comissió tècnica d'Emergències de la Covid-19, presidida per l'alcalde Josep Monràs relativa a augmentar els serveis de la brigada de jardineria per condicionar, “com més aviat millor, tots els espais públics i parcs de la ciutat”. Per aquest motiu, els parcs públics continuen tancats. També es manté vigent la norma de no fer ús dels parcs infantils.

Podeu veure aquest article en la següent adreça /articulo/societat/setmana-ve-mollet-tornara-obrir-els-correcans/20200504180535034498.html


© 2021 clicama

Diari digital de Mollet i el Baix Vallès

Amb la col·laboració 

Generalitat_dep_presidència_LOGO