Imprimir

S'ensorra un tram de l'Avinguda Rafael de Casanova de Mollet

Redacció | 16 de de novembre de 2018

Veïns de l'Avinguda Rafael de Casanova, entre els carrers Narcís Monturiol i Félix Ferran, van denunciar aquest dijous que s'havia obert un important esvoranc. Els serveis municipals han determinat, segons ha informat l'Ajuntament de Mollet que l'ensorrament, que afecta un tram de carrer, ha estat provocat pel mal estat de la connexió de les aigües residuals d'un dels blocs de pisos.

La brigada municipal ha procedit a tapar les escomeses de clavegueram afectades i ha habilitat passos provisionals a comerços i habitatges afectats mitjançant xapes metàl·liques per reduir al màxim les afectacions i facilitar l'accessibilitat a la zona. També s'ha senyalitzat tot per evitar accidents amb els vianants

Segon ha informat l'Ajuntament, s'estan fent totes les gestions necessàries per resoldre el problema tan aviat com es pugui.

Els veïns afectats temen que la resolució del problema no sigui immediata, ja que al llarg del tram de carrer afectat passen també altres serveis com l'aigua i el gas i l'estat del carrer els fa pensar que s'hagi d'aixecar tota la vorera.

Podeu veure aquest article en la següent adreça /articulo/succesos/sensorra-tram-lavinguda-rafael-casanova-mollet/20181116155418032098.html


© 2020 clicama

Diari digital de Mollet i el Baix Vallès

Amb la col·laboració 

Generalitat_dep_presidència_LOGO