Imprimir

Salut organitza a Mollet un cribratge massiu per detectar positius de Covid-19 a partir del dilluns

clicama | 20 de de novembre de 2020

Espai Sant Jordi
Espai Sant Jordi
Les PCR són per persones asimptomàtiques i es faran en funció dels diferents barris de la ciutat on visquin

El Departament de Salut realitzarà un cribratge massiu de persones asimptomàtiques a Mollet a partir de la pròxima setmana. El cribratge massiu, consistent en fer proves PCR a tothom que ho demani, es farà del 23 al 28 de novembre en dos punts: l’Espai Sant Jordi (Av. de Caldes de Montbui, 9) i el Centre Cívic de Can Pantiquet (C. de Can Flequer, 25). El cribratge està dirigit a la població asimptomàtica de més de setze anys, amb la finalitat de frenar l’expansió del virus i trencar les possibles cadenes de transmissió comunitària. Les proves per a la detecció de la Covid-19 a les persones amb símptomes es continuen fent, com fins ara, als centres d’atenció primària.
Els locals estaran oberts de dilluns a dissabte, de les 9 h a les 14 h i de les 15 h a les 19 h per a la realització de PCR. Per tal d’intentar fer el procés més àgil i evitar al màxim possible les cues, la població serà distribuïda entre l’Espai Sant Jordi i el Centre Cívic Can Pantiquet, en funció del barri on visquin. És important que tothom porti la targeta sanitària per facilitar els tràmits. La prova és gratuïta i voluntària.
Els resultats els comunicarà el Departament de Salut a través de SMS i els penjarà a la plataforma La Meva Salut
El cribratge massiu d’asimptomàtics forma part d’una estratègia conjunta en la lluita contra la Covid-19 del departament de Salut amb la col·laboració de l’Ajuntament de Mollet del Vallès.
L’objectiu és detectar el màxim nombre possible de persones infectades, ja que algunes persones no presenten símptomes i poden, sense saber-ho, transmetre el virus a la seva família, amics i altres persones del seu entorn. L’alcalde de Mollet del Vallès, Josep Monràs, valora “l’Ajuntament de Mollet sempre ha ofert la màxima col·laboració amb totes les institucions per fer front a la Covid-19 en benefici de tota la ciutadania. Entre totes i tots hem de frenar la seva expansió, com més aviat millor, pel bé de tothom”.

Les PCR es faran als dos punts en funció del barri de residència:

CENTRE CÍVIC DE CAN PANTIQUET

Barri de Can Pantiquet (dilluns 23 i dimarts, 24)

Barri de la Casilla i Barri de la Riera Seca (Dimecres, 25)

Barri del Calderí, Can Prat, Can Magarola i Barri de la Zona Centre (Dijous, 26)

Barri de l'Estació de França (Divendres, 27)

Barri de l'Estació del Nord (Dissabte, 28)

 

 ESPAI SANT JORDI

Barri dels Col·legis Nous (Dilluns, 23 i dimarts, 24)

Barri de Can Borrell (Dimecres 25 i dijous 26)

Barri de Lourdes, Àrea del Tir Olímpic, Gallecs i Barri de la Plana Lledó (Divendres, 27 i dissabte, 28)

Podeu veure aquest article en la següent adreça /articulo/societat/salut-organitza-mollet-cribratge-massiu-partir-dilluns/20201120164809035045.html


© 2021 clicama

Diari digital de Mollet i el Baix Vallès

Amb la col·laboració 

Generalitat_dep_presidència_LOGO