Imprimir

El reconegut dissenyador Xavier Clavijo autor del cartell de Festa Major de Mollet

Redacció | 03 de d’agost de 2018

Un cartell de Festa Major o un joc? Sens dubte, les dues coses. El cartell de Festa Major del 2018 és una proposta del dissenyador molletà Xavier Clavijo que ofereix aquesta doble proposta. De fet, podríem dir que és un cartell de Festa Major d'estiu amb el qual es pot jugar.
La imatge està protagonitzada per dos molls amb reminiscències japoneses, un de morat i un de torrat, que, en forma de ying i el yang, juguen, ballen, lluiten entre ells. Els peixos estan sobre un fons en blanc i negre que és un mar ple d'espècies marines, entre les quals es poden trobar elements de la festa major.
Es tracta, segons va explicar el mateix Clavijo, que la gent examini aquest fons i pugui "pescar" els elements festius que s'amaguen entre els peixos. Sens dubte serà un petit divertiment localitzar la gralla entre sardines i peixos espasa.

Xavier Clavijo va mostrar-se molt satisfet d'haver estat el dissenyador escollit per aquest encàrrec. "Estic molt content i orgullós que, després de tants anys de trajectòria, aquest any pugui posar imatge a la Festa Major de la meva ciutat", ha afirmat Clavijo.

El dissenyador molletà Xavier Clavijo, gaudeix d'un reconegut prestigi professional i ha estat guardonat amb diversos reconeixements internacionals. El seu treball ha estat reconegut amb un Lleó de plata a Cannes, un Laus de Bronze i un Graphispag de Plata a Barcelona.

Podeu veure aquest article en la següent adreça /articulo/festa-major/reconegut-dissenyador-xavier-clavijo-autor-cartell-festa-major/20180730113354031236.html


© 2020 clicama

Diari digital de Mollet i el Baix Vallès

Amb la col·laboració 

Generalitat_dep_presidència_LOGO