Imprimir

RAP 107 FM -Ràdio Parets- comença a celebrar els 40 anys

RD | 05 de de novembre de 2019

Agenda d'actes de la Festa de la Ràdio
Agenda d'actes de la Festa de la Ràdio
Des d'ara i fins a l'11 de setembre de 2020 es preveu fer actes cada mes

El pròxim divendres 8 de novembre, al parc Sot d'en Barriques, se celebra el primer programa especial de ràdio en directe amb motiu del 40è aniversari de l'emissora de ràdio local RAP107 FM. La jornada començarà a les 17 h i comptarà amb la col·laboració de diferents entitats i agents socials de Parets. A les 17 h en punt començarà l'emissió del programa especial des del parc Sot d'en Barriques on hi haurà una xocolatada amb melindros, un taller infantil de pintacares i una representació del personal del CAP Parets oferint informació i donant d'alta a tothom qui vulgui en el Servei de consulta 'La meva salut'.

Al llarg de la tarda de divendres el parc Sot d’en Barriques, acollirà les actuacions dels Manyacs, els castellers de Parets, de les corals de l’Escola Municipal de Música i, a més, hi haurà una desfilada d’animals per adoptar de l’Associació Protectora d’Animals de Parets. També serà present el personal de l’Institut Torre de Malla oferint informació sobre l’FP Dual. La regidora de Comunicació a l'Ajuntament de Parets, Casandra García, ha volgut remarcar que "amb aquesta festa, es vol crear sinergies amb les entitats i associacions del poble".

La Policia Local i Protecció Civil també participaran en l’acte d’aquest divendres on explicaran als infants com treballen els cossos de seguretat a Parets. Actuacions musicals, tallers i xocolatada són les activitats que ompliran el parc Sot d’en Barriques aquest divendres dia 8 a les 17 hores en un programa especial que RAP107 FM farà en directe.

RAP107 FM va néixer a Parets l’11 de setembre de 1980 sent així la segona emissora de la comarca en entrar en funcionament. La intenció per celebrar les quatre dècades de vida és fer un acte mensual fins a la data en què es va crear l’emissora.

 

Podeu veure aquest article en la següent adreça /articulo/comunicacio/rap-107-fm-radio-parets-comenca-celebrar-els-40-anys/20191105121555033841.html


© 2020 clicama

Diari digital de Mollet i el Baix Vallès

Amb la col·laboració 

Generalitat_dep_presidència_LOGO