Imprimir

La Rambla s'omple de parades i d'integració amb la 37a Fira de Sant Ponç

Redacció | 09 de de maig de 2019

Aquest dijous 9 de maig, la Rambla de Mollet del Vallès s’ha tornat a omplir de parades amb productes elaborats pels usuaris dels centres de persones amb discapacitat de la ciutat.

La Fira de Sant Ponç a Mollet del Vallès arriba a la 37a edició. Es tracta d’una activitat organitzada per l’Ajuntament de la ciutat, a través de l’Institut Municipal de Serveis als Discapacitats.

La nova edició de la fira ha omplert la Rambla amb parades de pans de pessic, pastissos, púdings, magdalenes, mel, infusions, herbes de cuina, olis aromatitzats, plantes, treballs manuals, bijuteria, clauers, flors... Aquests productes estan elaborats pels usuaris del Centre Ocupacional del Bosc, l’Escola d’Educació Especial Can Vila i la Residència i Centre de Dia La Vinyota.

Al llarg del matí han sigut moltes les persones que s’han acostat fins a la Fira. Entre elles l’alcalde de la ciutat, Josep Monràs.

La Fira de Sant Ponç té com a objectiu impulsar la integració del col·lectiu de persones amb discapacitat a la societat, defensar els seus drets i donar a conèixer les activitats i productes que elaboren durant el curs.

Podeu veure aquest article en la següent adreça /articulo/societat/rambla-somple-parades-i-dintegracio-amb-37a-fira-sant-ponc/20190509124041032941.html


© 2020 clicama

Diari digital de Mollet i el Baix Vallès

Amb la col·laboració 

Generalitat_dep_presidència_LOGO