Imprimir

El PSC proposa ampliar els punts de càrrega de vehicles elèctrics a tots els barris de la ciutat

Redacció | 13 de de maig de 2019

El PSC de Mollet ha explicat aquest dilluns les seves propostes en matèria de medi ambient pel proper mandat. El candidat, Josep Monràs ha recordat que Mollet fa temps que aposta pel medi ambient i que això li ha valgut ser reconeguda per la Comissió Europea com a Capital del Medi Ambient, “un reconeixement a un molt bon treball i a una manera de fer política que té com uns dels eixos principals la protecció i la defensa del Medi Ambient, com a garant d’un futur sostenible i verd”. Els socialistes manifesten que tot i el llarg camí recorregut “encara queden molts projectes per implementar i aprofundir per a continuar sent exemple en l’àmbit de la promoció i respecte del medi ambient”. Es tracta, a més a més en tots els casos de propostes que consideren “realitzables i possibles”.


Entre les propostes crida l’atenció l’ampliació dels punts de càrrega de vehicle elèctric, ubicant-ne un a tots els barris de la ciutat. També la renovació de la flota de vehicles municipals per fer-la amb 100% de vehicles d’energia verda, l’ampliació de les zones 30 a la ciutat així com els “camins saludables” i l’ampliació dels espais per bicis. En relació als carrils bici va dir que actuarien amb realisme i “que els farem on es puguin fer, ja que hi ha llocs on és físicament impossible de fer-los passar”


El PSC de Mollet proposa pel proper mandat la creació de l’Agència municipal de l’energia amb l’objectiu “d’explorar al màxim els recursos energètics propis, seguir avançant en la gestió energètica sostenible de les instal·lacions municipals, assessorament a la ciutadania i lluitar contra la pobresa energètica”.


Josep Monràs també ha explicat que es proposen millorar la recollida d’escombraries de la ciutat amb la renovació dels contenidors – més contenidors intel·ligents i amb models de major capacitat-i increment de l’índex recollida selectiva entre molletans amb noves campanyes i activitats pedagògiques per promoure la reducció, la reutilització i el reciclatge de residus.


També volen seguir difonent les bonificacions fiscals municipals per al foment de l’eficiència energètica i apostar per la recuperació, en col·laboració amb els municipis veïns, de la llera del riu Besòs per a ús ciutadà convertint-lo en un passeig natural i transitable que connecti Mollet amb el mar. Monràs en aquest punt va dir que afavorir el seu ús era la seva proposta des de fa temps, però que era un projecte que tenia paralitzat la Generalitat.


El candidat també va llençar crítiques cap a forces que aquests dies han llençat propostes com la prohibició de la falconeria a Gallecs o que la policia municipal disposi de lectors de xips per identificar animals perduts. “La policia ja fa temps que té aquests lectors i la falconeria ja està prohibida a Gallecs”, va etzibar.

Podeu veure aquest article en la següent adreça /articulo/politica/psc-proposa-ampliar-els-punts-carrega-vehicles-electrics-tots-els-barris-ciutat/20190513191746032973.html


© 2020 clicama

Diari digital de Mollet i el Baix Vallès

Amb la col·laboració 

Generalitat_dep_presidència_LOGO