Imprimir

Propera Parada recull signatures per demanar una segona línia d’autobús a Mollet

RD | 05 de d’agost de 2019

L'entitat molletana Propera Parada està impulsant diverses iniciatives de millora del transport públic a la ciutat. Concretament el mes de juliol va iniciar una campanya de recollida de signatures destinada a demanar a l’Ajuntament la posada en marxa de la segona línia de l'autobús urbà. La denominada L2 seria una línia que recorreria en sentit contrari l’actual recorregut circular del servei que ara mateix dóna servei als veïns de Mollet. Segons els seus defensors, aquesta línia d’autobús permetria reduir el temps de recorregut d’alguns trajectes i augmentaria notablement la freqüència de pas dels vehicles. La iniciativa de Propera Parada ja té el suport d’alguns grups municipals com el d’Ara Mollet ERC MES.


Propera Parada ja ha col·locat una parada en diverses ocasions per recollir signatures per avalar aquesta petició a l’Ajuntament.


Al marge d’aquesta campanya Propera Parada també va posar en marxa una campanya de crowdfunding per mitjà de la plataforma GoFundMe on demanen 500 euros per crear “tota mena d’infografies de transport públic perquè l’accés a la informació sigui més fàcil”. Amb aquests diners, a més a més, volen finançar materials “per mostrar les nostres propostes de millora del transport públic a la gent en esdeveniment a peu de carrer”.

Podeu veure aquest article en la següent adreça /articulo/societat/propera-parada-recull-signatures-per-demanar-segona-linia-d-autobus-mollet/20190731133421033538.html


© 2020 clicama

Diari digital de Mollet i el Baix Vallès

Amb la col·laboració 

Generalitat_dep_presidència_LOGO