Imprimir

El primer centre de realitat virtual de Mollet, Virtuality, obre dissabte les portes

Redacció | 19 de d’octubre de 2018

El primer centre de realitat virtual de Mollet, Virtuality, obre dissabte les portes al número 9 del carrer Ramon Casas. La inauguració del nou espai d'oci de la ciutat es farà a les 11 del matí i s'oferirà un pica pica als assistents. Ja a la tarda el centre que ofereix diversió i entreteniment en forma de realitat virtual obrirà ja les seves portes en l'horari normal.


Virtuality obrirà les seves portes totes les tardes, a partir de les cinc i fins a les vuit, i els dissabtes i diumenges.


A Virtuality els que ho vulguin podran viure experiències com nadar entre taurons, viatjar per tot el món des de l'aire o lluitar contra robots, per dir algunes de les moltes aventures que fa possible la realitat virtual.

Podran fer-ho sols o bé en companyia d'altres. Fins i tot, en alguns jocs, la realitat virtual els permetrà lliurar apassionants batalles contra els seus amics i coneguts. Tot això gràcies a aquest sistema en què les persones, per mitjà d'unes ulleres especials amb auriculars i uns comandaments, poden interactuar amb mons imaginables i altres que no ho és tant.

D'entrada el local disposarà de dues zones de jocs, però la idea de l'Alejandro Pérez, el promotor d'aquest local d'oci tecnològic, és ampliar-ho a quatre o sis.

La proposta és per gairebé totes les edats - es pot jugar des de 9 anys- i l'Alejandro vol que Virtuality sigui un referent d'oci familiar i ha previst habilitar espai per festes i aniversaris.

Podeu veure aquest article en la següent adreça /articulo/economia/primer-centre-realitat-virtual-mollet-virtuality-obre-dissabte-portes/20181019155139031908.html


© 2019 clicama

Diari digital de Mollet i el Baix Vallès

Amb la col·laboració 

Generalitat_dep_presidència_LOGO