Imprimir

La Policia Municipal de Mollet identifica dues persones fent pintades i consumint alcohol al carrer

RD | 13 de de juny de 2019

La Policia Municipal de Mollet del Vallès ha identificat dues persones fent pintades a un parc de la ciutat i consumint alcohol en el mateix espai. L’actuació es va realitzar, segons ha informat l’Ajuntament, després de rebre un avís de l’acció d’aquestes persones.


En adonar-se de la presència policial, totes dues van sortir corrents fugint del lloc. A la fugida els agents van poder interceptar a una d’elles i identificar posteriorment l’altre, ja que durant la fugida va perdre un seguit d’objectes personals.


Per aquesta acció, aquestes persones seran proposats per a sanció administrativa pel consum d’alcohol a la via pública així com per les pintades realitzades.


Des del cos de la Policia Municipal i dins de les diverses unitats se segueix treballant i realitzant gestions corresponents per poder esbrinar autoria d’altres pintades similars a la localitat.

Podeu veure aquest article en la següent adreça /articulo/societat/policia-municipal-mollet-identifica-dues-persones-fent-pintades-i-consumint-alcohol-carrer/20190613131002033183.html


© 2021 clicama

Diari digital de Mollet i el Baix Vallès

Amb la col·laboració 

Generalitat_dep_presidència_LOGO