Imprimir

La Policia Municipal de Mollet frustra l’ocupació d’un habitatge al carrer Palaudàries

RD | 30 de de maig de 2019

Imatge de Google Maps del carrer Palaudàries
Imatge de Google Maps del carrer Palaudàries

La Policia Municipal de Mollet del Vallès ha pogut evitar aquest dimecres l’ocupació d’un habitatge situat al carrer de Palaudàries. Gràcies a l’alerta ciutadana, dues patrulles de la policia es van personar en aquest immoble i van frustrar la possible ocupació.

A patir de la informació i la col·laboració ciutadana, la policia ha pogut identificar als quatre presumptes infractors. A més, a dos d’ells se’ls hi va confiscar un pany, una eina per fer palanca i un tornavís.

Un cop identificats els presumptes infractors i retirades les eines amb què possiblement pretenien forçar la porta de l’habitatge s’obriran diligències penals per estafa i usurpació en grau de temptativa.

Un cop més, l’Ajuntament de Mollet, a través de la Policia Municipal, vol agrair a la ciutadania la seva implicació i col·laboració amb les autoritats en la lluita contra els actes delictius i incívics a la ciutat.  

Podeu veure aquest article en la següent adreça /articulo/succesos/policia-municipal-mollet-frustra-l-ocupacio-d-habitatge-carrer-palaudaries/20190530154519033096.html


© 2020 clicama

Diari digital de Mollet i el Baix Vallès

Amb la col·laboració 

Generalitat_dep_presidència_LOGO