Imprimir

La Policia Municipal de Mollet evita l’ocupació de dos immobles per màfies organitzades

RD | 26 de de maig de 2020

La Policia Municipal de Mollet del Vallès ha evitat en els darrers dies dos presumptes intents d’ocupació il·legal immobles a la ciutat. La Policia atribueix aquestes pràctiques a màfies organitzades.


El primer dels fets es va produir dijous passat quan, gràcies a la col·laboració ciutadana, una patrulla es va presentar a l’habitatge i va comprovar que no hi vivia ningú i que s’havia manipulat el pany de la porta.


Després de comprovar que el pis era buit i d’informar el seu propietari i a la comunitat de veïns de quina era la situació, els agents van identificar una persona estacionada amb el seu vehicle a les proximitats de l’immoble que estava esperant algú perquè li obrís el pis, previ pagament d’una qualitat de diners, i ocupar el pis. La policia va fer les diligències per danys i ocupació d’habitatge en grau de temptativa.


La Policia Municipal recorda que aquesta manera d’ocupació de pisos, previ pagament, és una metodologia molt utilitzada a tot el territori. “La fan persones i grups que viuen d’aquestes accions i que s’aprofiten de les necessitats dels altres. Actuen de manera premeditada i es distribueixen com a petites organitzacions mafioses”, expliquen des del cos policial local.


Aquesta no és la primera vegada que s’impedeix l’ocupació d’un immoble a Mollet. Recentment, en col·laboració amb els Mossos d’Esquadra, la Policia Municipal en va evitar una altra. En aquell cas es van identificar a tres persones.


Davant d’aquestes situacions, l’Ajuntament de Mollet agraeix la col·laboració ciutadana per evitar qualsevol mena de delicte d’ocupacions il·legals organitzades per màfies a la ciutat.

Podeu veure aquest article en la següent adreça /articulo/succesos/policia-municipal-mollet-evita-l-ocupacio-immobles-per-mafies-organitzades/20200526090036034568.html


© 2020 clicama

Diari digital de Mollet i el Baix Vallès

Amb la col·laboració 

Generalitat_dep_presidència_LOGO