Imprimir

La Policia Municipal imputa un conductor per presumpte falsificació de document

RD | 10 de d’octubre de 2019

La Policia Municipal de Mollet del Vallès ha denunciat i imputat penalment un conductor per un presumpte delicte de falsificació de document públic, concretament de l’adhesiu de la ITV.

 

Els fets van tenir lloc el passat 7 d’octubre durant un dels controls preventius que habitualment realitza la Policia Municipal.

 

En el transcurs del control es va identificar el conductor d’un vehicle que es va comprovar, després la inspecció tècnica de l’automòbil, que la seva fitxa tècnica no estava en vigor. Malgrat tot, el vehicle duia al vidre davanter l’adhesiu de la ITV i en vigor fins al 2020.

 

A partir d’aquí, el conductor va ser denunciat per no haver passat la inspecció tècnica del vehicle i com a presumpte autor de falsificació de document públic.

 

En aquests moments, les investigacions policials continuen per tal d’esbrinar la procedència de l’adhesiu que també va ser intervingut.     

 

Podeu veure aquest article en la següent adreça /articulo/succesos/policia-municipal-imputa-conductor-per-presumpte-falsificacio-document/20191010164116033751.html


© 2020 clicama

Diari digital de Mollet i el Baix Vallès

Amb la col·laboració 

Generalitat_dep_presidència_LOGO