Imprimir

La policía de Mollet identifica al responsable del trencament massiu de retrovisors a vehicles aparcats als barris de Santa Rosa i Can Borrell

Redacció | 15 de de febrer de 2019

La Policia Municipal de Mollet del Vallès ha identificat una persona que podria estar relacionada amb el trencament de retrovisors de vehicles aparcats als barris de Santa Rosa i Can Borrell.

El passat 11 de febrer, la Policia Municipal va rebre l’avís telefònic de diferents veïns d’aquests dos barris alertant que un grup de joves anaven pel carrer tombant contenidors i trencant retrovisors de vehicles.

Gràcies a la col·laboració dels veïns de la zona i algunes associacions de comerciants, la Policia Municipal i els Mossos d’Esquadra, van posar en marxa un dispositiu de vigilància a la zona per tal d’enxampar als autors dels fets.

A partir d’aquí, s’ha pogut identificar un jove i recollir diferents objectes que podrien estar relacionats amb els fets. La resta del grup van fugir de la zona.

La identificació també ha permès obtenir un seguit de dades que permeten seguir amb la investigació i, així, arribar a identificar la resta del grup.

L’Ajuntament de Mollet, a través de la Policia Municipal, vol agrair a la ciutadania en general i a les associacions de comerciants en particular la seva implicació i col·laboració amb les autoritats en la lluita contra els actes incívics a Mollet.   

 

Podeu veure aquest article en la següent adreça /articulo/succesos/policia-mollet-identifica-responsable-trencament-massiu-retrovisors-vehicles/20190215124216032546.html


© 2020 clicama

Diari digital de Mollet i el Baix Vallès

Amb la col·laboració 

Generalitat_dep_presidència_LOGO