Imprimir

La Policia de Mollet identifica un conductor fugit després de xocar amb un vehicle gràcies a la col·laboració ciutadana

RD | 10 de de juny de 2019

La Policia Municipal de Mollet del Vallès ha pogut identificar aquest passat dissabte un conductor que havia fugit després de xocar contra un vehicle estacionat provocant-li danys importants. La identificació, segons ha informat l’Ajuntament, s’ha fet gràcies a la col·laboració ciutadana,

A partir de l’avís dels ciutadans, agents de la Policia Municipal, es van traslladar al lloc on es trobava el vehicle accidentat.

Un cop analitzat aquest vehicle i prendre mostres de les restes que arran del xoc havia deixat el vehicle fugit, i després de seguir un petit rastre de líquid, els agents van localitzar un cotxe que coincidia plenament amb les mostres recollides de l’accident.

A partir d’aquí, es va immobilitzar el vehicle i, un cop identificat el propietari, se’l va denunciar per fugir del lloc dels fets sense facilitar les dades a la resta d’implicats ni a la policia.

Podeu veure aquest article en la següent adreça /articulo/succesos/policia-mollet-identifica-conductor-fugit-despres-xocar-amb-vehicle-gracies-col-laboracio-ciutadana/20190610134521033161.html


© 2020 clicama

Diari digital de Mollet i el Baix Vallès

Amb la col·laboració 

Generalitat_dep_presidència_LOGO