Imprimir

La Policia de Mollet deté un presumpte autor de robatori a l’interior d’un vehicle

Redacció | 05 de de març de 2019

La Policia Municipal de Mollet ha detingut aquest dilluns al presumpte autor de robar a l’interior d’un vehicle. La detenció s’ha pogut fer gràcies a l’alerta d’un testimoni que es trobava entre els barris de Santa Rosa i Can Borrell que va veure com una persona trencava el vidre d’un vehicle i se’n duia diferents objectes del seu interior, entre ells la documentació i les claus del domicili de la víctima, veí de Martorelles. Després dels fets, aquesta persona va fugir amb el seu vehicle.

Fruit d’un seguit d’investigacions, la policia de Mollet identificava la matricula i el propietari del cotxe utilitzat en el robatori.

A partir d’aquí, la Policia Municipal de Mollet va alertar a la Policia Local de Martorelles davant la possibilitat que el presumpte autor dels fets es presentés al domicili de la víctima, com així va ser.

Davant d’aquesta alerta, la policia de Martorelles es va presentar al domicili de la víctima provocant la fugida del sospitós, amb la qual cosa també es va evitar un presumpte robatori en domicili.

Posteriorment, un cop identificat, la Policia de Mollet procedia a la detenció del sospitós que avui mateix  passarà a disposició judicial.

En aquests moments, la policia segueix investigant si el presumpte autor dels fets podria tenir alguna relació amb robatoris similars.    

 

 

Podeu veure aquest article en la següent adreça /articulo/succesos/policia-mollet-dete-presumpte-autor-robatori-l-interior-d-vehicle/20190305120639032627.html


© 2020 clicama

Diari digital de Mollet i el Baix Vallès

Amb la col·laboració 

Generalitat_dep_presidència_LOGO