Imprimir

Policia Local de Parets sancionarà a qui no compleixi la normativa de l'estat d'alarma

RD | 18 de de març de 2020

Policia Local Parets del Vallès
Policia Local Parets del Vallès
Sancions lleus de 100 a 600 euros i en el cas de més greus, poden arribar als 30.000 euros

La Policia Local de Parets adverteix que s'ha acabat el temps dels avisos a les persones que no compleixin les mesures decretades a causa de l'estat d'alarma i a partir d'ara, sancionaran a totes les persones que no respectin el confinament. Aquesta decisió arriba després de comprovar que encara hi ha persones que no respecten les mesures establertes.

Una mesura que apunta a totes aquelles persones que reincidents i incomplidores de les ordres de l'autoritat i a aquells comerços no autoritzats que han obert els seus negocis. Si es donen aquestes situacions, la Policia Local sancionarà, tal com preveu la llei, d'entre 100 i 600 euros a tota persona que no estigui complint amb la normativa de l'estat d'alarma. Si les infraccions són més greus, les sancions poden arribar als 30.000 euros i, fins i tot, comportar responsabilitats penals en els casos molt greus.

Des del cos de seguretat es demana complir amb el confinament en l'estat d'alarma actual, només es pot sortir al carrer per fer accions de primera necessitat; anar a comprar aliments o begudes, visites mèdiques o farmacèutiques, assistència a persones dependents, trasllat de casa al treball i del treball a casa, passejar una sola persona al gos el temps indispensable perquè faci les seves necessitats, i la resta de supòsits recollits en el Decret.

Podeu veure aquest article en la següent adreça /articulo/parets/policia-local-parets-sancionara/20200318122632034350.html


© 2020 clicama

Diari digital de Mollet i el Baix Vallès

Amb la col·laboració 

Generalitat_dep_presidència_LOGO