Imprimir

La policia de la Llagosta deté un carterista al mercat setmanal

RD | 26 de de juliol de 2019

La Policia Local de la Llagosta va detenir aquest dijous al migdia un presumpte carterista, que havia robat amb violència i intimidació un moneder a dos veïns de Montcada i Reixac al mercat setmanal, entre el carrer de l’Estació i el passeig de Pintor Sert. El presumpte autor, un home de 23 anys i veí de Cornellà de Llobregat, va ser recriminat pel pare de la noia a la qual estava robant i per escapar-se va fer ús de la força fent una lesió a la cama de l’home, de 65 anys.

La ràpida resposta de la Policia Local va comptar amb la col·laboració veïnal. A les 12.48 hores, uns veïns van avisar del succés a la comissaria. Seguidament, la patrulla local de prevenció del mercat setmanal va rebre la comunicació i va veure com el presumpte autor es donava a la fuga però va ser interceptat pels agents locals al Parc Popular, on van corroborar els fets denunciats pels dos veïns de Montcada i Reixac.

El detingut, amb antecedents per delictes similars, va passar a disposició judicial.

Podeu veure aquest article en la següent adreça /articulo/succesos/policia-llagosta-dete-carterista-mercat-setmanal/20190726154956033421.html


© 2020 clicama

Diari digital de Mollet i el Baix Vallès

Amb la col·laboració 

Generalitat_dep_presidència_LOGO