Imprimir

La plataforma “Salvem el Calderí” es mobilitza per evitar la urbanització d’aquest espai

clicama | 16 de d’octubre de 2020

La Plataforma “Salvem el Calderí ha portat a terme aquesta setmana, una primera acció de protesta simbòlica començant la senyalització amb plafons, com a zona inundable de l’àrea de l’espai agrícola del Calderí. La senyalització,  expliquen des d’aquesta nova plataforma, s’anirà completant progressivament, i  vol “alertar i sensibilitzar la població i les administracions, de la irresponsabilitat que implica, a banda de la brutal agressió mediambiental a un espai d’especial valor mediambiental, la construcció de més de mil habitatges en una zona qualificada a tots els plans d’emergències com a zona inundable”.

La Plataforma també ha anunciat que properament endegarà el debat del seu pla de treball col·lectiu i conviden a posar-se en contacte amb ells a totes les associacions, entitats, col·lectius, forces polítiques i persones a títol individual interessades a sumar-s’hi, col·laborar, o estar informades de les properes activitats.

La plataforma s’ha posat en marxa recentment  de l’aprovació de la modificació puntual del Pla General d’Ordenació Urbanística (POUM) de Mollet en aquest àmbit, que afecta una àrea de prop de 300.000 m2. Per la plataforma això suposarà “la seva destrucció total i irreversible”.

Podeu veure aquest article en la següent adreça /articulo/politica/plataforma-salvem-calderi-es-mobilitza-per-evitar-urbanitzacio-d-aquest-espai/20201016103951034911.html


© 2020 clicama

Diari digital de Mollet i el Baix Vallès

Amb la col·laboració 

Generalitat_dep_presidència_LOGO