Imprimir

Pit Crew, la passió per les Pit Bikes

Redacció | 10 de de novembre de 2017

Pit Crew ofereix botiga i taller
Pit Crew ofereix botiga i taller

c. Berenguer III n. 108 Tel 693 568 339

Des del passat 1 d'octubre Mollet del Vallès té la seva botiga dedicada al món de les mini motos, les Pit Bikes. Al nou comerç de Berenguer III es poden trobar aquests vehicles que poden circular per circuits tancats tant per a nens com per adults, amb motor de gasolina o elèctric. Uns vehicles petits, aptes de nens de diverses edats, però molt versàtils i divertits de portar.
Pit Crew també ofereix serveis de taller per aquests vehicles i venda de tota classe d'accessoris i recanvis per a moto. A Pit Crew podràs trobar una àmplia selecció de productes com cascs, guants, jaquetes i pantalons de diverses marques especialitzades com Held o Rainers.
A Pit Crew, a més a més, podràs gaudir dels bons consells d'un personal que no només coneix molt bé els productes que ven sinó que viu el món de les Pit Bikes en particular, i de la moto en general, com una passió. Una passió que volen compartir amb tu.

Podeu veure aquest article en la següent adreça /articulo/botigues-i-serveis/pit-crew-passio-per-pit-bikes/20171110130148028812.html


© 2020 clicama

Diari digital de Mollet i el Baix Vallès

Amb la col·laboració 

Generalitat_dep_presidència_LOGO