Imprimir

Ensurt amb una àvia de la Llagosta pel despreniment del sostre del seu pis

Redacció | 05 de de novembre de 2018

Ahir diumenge a la tarda, el menjador d’un habitatge de l’avinguda de l’Onze de Setembre número 59 de la Llagosta va patir un despreniment del sostre. Tot i que no hi va haver cap ferit, la persona que viu al pis, una dona de 91 anys, va ser traslladada a l’Hospital de Mollet per un atac d’ansietat. Els fets van passar poc abans de les 17 h.

Fins a tres dotacions dels Bombers de la Generalitat es van traslladar fins a la Llagosta, a més de la Policia Local i una ambulància del Servei d’Emergències Mèdiques. Sembla ser que uns problemes de filtracions a la terrassa del sobreàtic han causat esquerdes a les bigues i el despreniment del sostre del menjador de l’àtic situat just a sota. Els Bombers van apuntalar les bigues.

Per la seva part, l’Ajuntament de la Llagosta ha elaborat un informe, redactat per l’arquitecte municipal, en el qual insta a substituir el forjat en una setmana. Passat aquest termini, si no es fa aquesta actuació, per un tema de seguretat, l’Ajuntament repararà les bigues i posteriorment reclamarà el cost de l’actuació a qui s’hagi de fer responsable.

Podeu veure aquest article en la següent adreça /articulo/succesos/pis-l-avinguda-l-onze-setembre-va-patir-ahir-despreniment-sostre/20181105104125032020.html


© 2020 clicama

Diari digital de Mollet i el Baix Vallès

Amb la col·laboració 

Generalitat_dep_presidència_LOGO