Imprimir

Pere Garriga, del Club Escacs Mollet, guanyador del XX Obert Internacional d’escacs d’Olot

RD | 30 de de juliol de 2019

El passat dissabte dia 27 de juliol, es va celebrar el XX Obert Internacional d’escacs “Ciutat d’Olot” a la sala Torin d’aquesta ciutat. Vuit jugadors del Club d’Escacs Mollet ens vam desplaçar a la capital de la Garrotxa. Es tracta dels mestres internacionals Pere Garriga i Tomás Sosa i també Tere Muñoz, Albert Malonda, Joan Puigdecanet, Paul Lambert, Michael Lambert i James Lambert.


Al migdia, després de les 5 rondes matinals, els mestres internacionals Pere Garriga i Tomás Sosa es trobaven empatats amb cinc punts de cinc possibles, puntuació que els destinava a enfrontar-se en la primera ronda de la tarda. Finalment el mestre internacional Pere Garriga va guanyar l’Obert, treient-se l’espina que portava de l’any passat, on havia empatat amb el guanyador, però havia quedat segon pel desempat.


En tercera posició va quedar el mestre internacional Tomás Sosa, i el jugador novell Albert Malonda va guanyar el tram D, demostrant que la seva progressió està molt lluny de tocar sostre.

Podeu veure aquest article en la següent adreça /articulo/esports/pere-garriga-club-escacs-mollet-guanyador-xx-obert-internacional-d-escacs-d-olot/20190730113118033509.html


© 2019 clicama

Diari digital de Mollet i el Baix Vallès

Amb la col·laboració 

Generalitat_dep_presidència_LOGO