Imprimir

Pau Relat: “Seguim apostant pel Baix Vallès com a centre de decisió”

Redacció | 03 de de maig de 2019

El conseller delegat de MAT Holding i President de la Fira de Barcelona destaca el paper dels ajuntaments de Mollet i Parets en afavorir les polítiques industrials

Pau Relat és conseller delegat de l'empresa de Parets MAT Holding i president de Fira de Barcelona des del desembre de 2018. Nascut a Montcada i Reixac el 1968, va estudiar farmàcia a la Universitat de Barcelona, i a partir del 1998 va començar a treballar a l’empresa de Mollet Industrias Químicas del Vallés, empresa que esdevindria posteriorment MAT Holding. Des del 2004 és el conseller delegat d’aquesta multinacional amb presència a 130 països d’arreu del món i fàbriques al polígon Can Volart de Parets i la Farinera de Mollet. L'empresa de caràcter familiar és un referent mundial d’un producte fitosanitari com són les sals de coure per l’agricultura.


Pau Relat va ser entrevistat el passat dia 30 d’abril al programa Parlem-ne de Vallès Visió on va llençar un missatge molt optimista sobre el futur industrial del Baix Vallès.


“El Baix Vallès té un potencial enorme”, va assegurar l’empresari especialment perquè hi ha municipis, com Parets o Mollet que “aposten per les polítiques industrials” i pel gran nombre d’empreses que hi ha de caràcter familiar. Per Relat el secret de transformar una empresa familiar en un referent internacional en el seu sector “és tenir un bon producte i saber internacionalitzar-lo”. “Les companyies avui han de veure el món com el seu mercat”, comenta i, per assolir aquest objectiu, demana a les empreses “ambició” per fer-ho.


Avui l’empresa baixvallesana que dirigeix destina bona part de la seva producció a l’exportació tot i que segueix arrelada al territori. Pau Relat manifesta a l'audiència de Vallès Visió sentir-se molt orgullós d’aquest arrelament i a més a més fa palès el seu compromís social que es manifesta en col·laboracions en iniciatives que repercuteixen en el nostre entorn.


“Tant a Mollet com a Parets – explica el conseller delegat de MAT Holding- per part de les institucions locals hi ha hagut sempre una predisposició d’ajudar a les empreses. Aquest és un dels motius pel que seguim apostant pel Baix Vallès com a centre de decisió”. Per Relat aquestes administracions locals han entès que unes empreses implicades amb el territori aporten un gran benefici pel mateix.

Podeu veure aquest article en la següent adreça /articulo/economia/pau-relat-seguim-apostant-pel-baix-valles-com-centre-decisio/20190503165001032908.html


© 2020 clicama

Diari digital de Mollet i el Baix Vallès

Amb la col·laboració 

Generalitat_dep_presidència_LOGO