Imprimir

Parets viurà la 4a edició de la Fira del Motor i camions decorats

Redacció | 25 de de maig de 2017

Els camions decorats es podran veure tot el dia
Els camions decorats es podran veure tot el dia

Estarà situada al polígon industrial Llevant de Parets, al voltant del restaurant Llevantpark, i l'espai del Bosc de Taules. La fira començarà dissabte, 17 de juny a les 10 h. Durant tot el matí hi haurà Inflables, cars slide, simuladors de motos i cotxes, circuit inflable amb karts de pedals i exhibició de camions teledirigits. També es podrà veure una exposició de vehicles i actuacions de cotxe drifting.

Pel que fa als camions decorats, hi haurà una exposició que es podrà veure durant tot el dia i, a les 10.30 h, faran una desfilada pels carrers del poble per mostrar les creacions artístiques. La desfilada es repetirà a les 20 h.

En el marc de la fira es faran jocs per als camioners, concurs de pols, estirar corda, concurs de tubs d'escapament amb mesurador de sorolls i un homenatge pòstum a Flora Biosca, aerògrafa reconeguda en el camp d'aerografies de camions. A la nit, de 22 a 3 h, la festa continuarà amb l'actuació de Dj Anacleto.
Diumenge 18 de juny la fira acollirà l'exposició de vehicles al carrer Tenes i Molí de Vent; una exhibició de cotxes 4x4, en el circuit 4x4 Pura vida; l'exhibició de castells amb els Manyacs de Parets i l'entrega obsequis als participants de la fira.

Podeu veure aquest article en la següent adreça /articulo/societat/parets-viura-4a-edicio-fira-motor-i-camions-decorats/20170525165404027264.html


© 2020 clicama

Diari digital de Mollet i el Baix Vallès

Amb la col·laboració 

Generalitat_dep_presidència_LOGO