Imprimir

Parets recupera la normalitat i la totalitat de parades als seus mercats ambulants

RD | 08 de de juny de 2020

Amb l’arribada del mes de juny s’ha recuperat la normalitat en els mercats ambulants de l’Eixample i del Barri Antic de Parets, que ja poden instal·lar-se amb la totalitat de les parades. 
 Per tal de garantir les mesures necessàries de seguretat i distància entre les persones, el mercat de Can Berenguer ha ampliat l’espai destinat a parades de venda i, a partir d'ara i fins nou avís, es tancarà el carrer Prat de la Riba entre Monistrol i la Mina. Al carrer la Mina es podrà circular en tots dos sentits, únicament els dilluns en què hi hagi mercat a Can Berenguer. 
 Pel que fa al mercat del Camp de les Peces al Barri Antic, com és habitual, no es podrà aparcar a l'espai que ocupa el mercat els dimecres.
 Així doncs, estarà prohibit aparcar i estacionar durant els dies de mercat als recintes i carrers indicats: aparcament del Camp de les Peces, carrer Prat de la Riba entre Monistrol i la Mina, i aparcament de Can Berenguer.
 
Podeu veure aquest article en la següent adreça /articulo/economia/parets-recupera-normalitat-i-totalitat-parades-als-seus-mercats-ambulants/20200608170504034607.html


© 2020 clicama

Diari digital de Mollet i el Baix Vallès

Amb la col·laboració 

Generalitat_dep_presidència_LOGO