Imprimir

Parets posa en marxa el Projecte de lluita biològica per a la prevenció i eliminació de plagues

RD | 07 de de maig de 2020

L'Ajuntament de Parets, a través del servei de Verd Urbà, posarà en marxa, durant els mesos de primavera i estiu, un projecte experimental de control biològic de plagues i malalties de l'arbrat viari del municipi.


El projecte consisteix en l'alliberament de fauna útil per lluitar contra diferents plagues als arbres de Parets, amb l'objectiu de reduir els tractaments químics i afavorir la implantació de depredadors naturals que minimitzen la presència de plagues i malalties, i gaudir d'un espai comú més saludable.


 Inicialment s'actuarà sobre els til·lers dels carrers Badalona i de l'Orfeó Català; els hibiscs del carrer de la Salut; els arbres de l'amor (Cercis siliquastrumI) dels carrers Onze de Setembre i Sant Joan, i les pereres ornamentals situades al carrer de Bailèn, carrer de la Independència i a la rotonda de la Pedra del Diable.
 Aquest sistema presenta diferents avantatges, com ara ser molt específic i eficaç per a mantenir dins un llindar de tolerància un determinat tipus de plaga, ja que no perjudica d’altres organismes ni plantes.

Podeu veure aquest article en la següent adreça /articulo/societat/parets-posa-marxa-projecte-lluita-biologica-per-prevencio-i-eliminacio-plagues/20200507110654034509.html


© 2021 clicama

Diari digital de Mollet i el Baix Vallès

Amb la col·laboració 

Generalitat_dep_presidència_LOGO