Imprimir

Parets instal·la càmeres a la plaça del Mirador de Gallecs per prevenir l'incivisme

RD | 31 de de juliol de 2019

L'alcalde de Parets, Jordi Seguer, la regidora coordinadora de Barris, Neus Jordà, i la regidora Kènia Domènech, juntament amb Policia Local i Mossos d’Esquadra, van mantenir una reunió aquest dimarts, 30 de juliol, amb veïns de l’entorn de la plaça del Mirador de Gallecs per tractar qüestions relacionades amb l’incivisme.

A més de donar a conèixer algunes de les actuacions de millora que ja s’han dut a terme, des del consistori es va adoptar el compromís de continuar millorant l’espai en aspectes com el manteniment i neteja de la via pública, el civisme, la seguretat i la convivència.

En aquesta línia, avui mateix han entrat en funcionament les càmeres de seguretat instal·lades a la plaça i l’ampliació de la vigilància policial.

L'Inspector en Cap de la Policia Local, Joan Pérez, destacava que "és important actuar des de diferents àmbits, no només a escala policial, sinó també des d'altres vessants socials".

Podeu veure aquest article en la següent adreça /articulo/societat/parets-instal-cameres-mirador-gallecs-per-prevenir-lincivisme/20190731193100033548.html


© 2019 clicama

Diari digital de Mollet i el Baix Vallès

Amb la col·laboració 

Generalitat_dep_presidència_LOGO