Imprimir

Parets comença aquesta setmana les obres per reformar el carrer Major

clicama | 22 de de febrer de 2021

Plànol carrer Major
Plànol carrer Major

L'Ajuntament de Parets comença aquesta setmana les obres per reformar el carrer Major. Els treballs afectaran el tram que va des del carrer de Barcelona fins a l'avinguda de Lluís Companys i tindran un doble objectiu: millorar la convivència entre vianants i vehicles i dotar aquesta via de més punts verds i de relació veïnal.

En concret, es delimitaran els espais per a les persones i per als cotxes amb jardineres i pilones. Els vianants transitaran a cada costat del carrer i els cotxes passaran pel mig de la via. També s'habilitaran dues places de càrrega i descàrrega per als comerços: una s'ubicarà just passat el carrer de Barcelona i una altra, entre la cruïlla del carrer de Ferrer i Guàrdia i de la via Piquer. En aquest primer tram, també s'hi col·locarà una plaça d'aparcament temporal per a persones amb mobilitat reduïda.

Pel que fa a l'augment de la presència de verd i a l’ampliació d’àrees de reunió, s'incrementaran el nombre de jardineres i, allà on la geometria del carrer ho permeti, s'hi afegiran arbres i bancs. En aquest sentit, destaca la intervenció de la placeta del carrer de Ferrer i Guàrdia. Es tracta d'un espai privat d'ús públic que es convertirà en una àrea de descans i lleure amb un nou arbre de mida gran o mitjana, jardineres, dos bancs i un punt de llum. Per fer l'espai més accessible, s'hi construirà una barana.

Cinc setmanes en obres

Les obres, adjudicades a Construccions i obres Josep Serra, SL, tindran un cost de 39.993,22 euros (IVA inclòs) i està previst que tinguin una durada de cinc setmanes. Des de l'Ajuntament es preveu informar puntualment als veïns i veïnes de les afectacions de mobilitat que pugui causar la intervenció.

Podeu veure aquest article en la següent adreça /articulo/societat/parets-comenca-aquesta-setmana-obres-per-reformar-carrer-major/20210222133456035354.html


© 2021 clicama

Diari digital de Mollet i el Baix Vallès

Amb la col·laboració 

Generalitat_dep_presidència_LOGO