Imprimir

El Parc de Can Mulà tornarà a acollir la Fira de la Cervesa Artesana de Mollet

Josep Lluís Boned | 17 de de setembre de 2019

La Fira organitzada pels Torrats tindrà la participació de 13 fabricants

El dia 28 de Setembre arriba, al Parc de Can Mulà, una nova edició de la Fira de Cervesa Artesana de Mollet, organitzada pel clan de La Penúltima de la Colla dels Torrats.

L'any passat aquest acte va portar més de 2000 persones al Parc de Can Mulà, amb la intenció de tastar cervesa artesana i original, fabricada per diferents mestres cerveses arribats de diferents punts de Catalunya.

Enguany, no només es mantindrà el format de la passada edició, sinó que s'ampliarà el nombre de cervesers fins a 13, on la majoria repeteixen per la bona experiència passada com Hobac, Oriental Brewing Co, Tro Ales, Mas Malta, Bripau, Cornèlia i d'altres s'estrenen a la nostra fira com són As, La Calavera, Comic Beer, Engorile Beer i L'escumatent.

A més, la fira comptarà amb la presència del bar Hops i del bar Brannigans, que també portaran cerveses artesanes d'importació i amb 5 food trucks perquè tothom qui vulgui, a més de beure pugui menjar a qualsevol hora del dia, des de pizzes i hamburgueses fins a carn argentina, pasta italiana i refrescar-se amb un gelat.

Per tal de gaudir d'un dia complet a la Fira, La Penúltima i els Torrats donaran el tret de sortida amb una cercavila amb la Banda del Moll Fer que anirà des de Pl. Catalunya fins al Parc, i un cop allà hi haurà diferents actuacions que duraran fins a la 1h de la matinada.

Al Parc, hi haurà animació infantil a càrrec d'Oriol Bargalló i dinar popular amb el mag Pau Segalés. També hi hauran actuacions musicals a càrrec de l'associació musical Pau Casals i exhibicions de ball a càrrec de La Tramolla i dansa contemporània amb l'escola de música i dansa de Mollet.

Un cop s'apropi la nit, arribaran altre tipus d'actuacions musicals amb Slim Bay Seal, Gran Torino Blues Co, Proyecto Piharo Dj OldReady Boys i tancarà la nit el Dj Chekeré!

L'accés al recinte serà gratuït i es podrà comprar cervesa a qualsevol dels stands dels cervesers, utilitzant el got de la fira que es vendrà al mateix Parc de Can Mulà.

 

Podeu veure aquest article en la següent adreça /articulo/societat/parc-can-mula-tornara-acollir-fira-cervesa-artesana-mollet/20190917104316033646.html


© 2020 clicama

Diari digital de Mollet i el Baix Vallès

Amb la col·laboració 

Generalitat_dep_presidència_LOGO