Imprimir

Obres al polígon de Can Magarola per millorar la mobilitat de vianants i ciclistes

clicama | 01 de de desembre de 2020

can magarola
can magarola

Aquest dimecres  2 de desembre començaran les obres de millora de les voreres del carrer Sertüner i l’enllumenat a l’accés del polígon de Can Magarola. Es tracta d’una actuació que comportarà la millora de la mobilitat dels vianants i de les bicicletes.

Segons ha informat l’Ajuntament de Mollet, s’urbanitzaran les dues voreres als costats del carrer, amb nous guals de vianants accessibles, i es crearà un nou pas de vianants, vora la Riera Seca, també amb l’objectiu de millorar la mobilitat a peu i, de retruc, reduir la velocitat dels vehicles.

 Així mateix, es prolongarà el carril bici, existent actualment fins a la rotonda de l’edifici de la Merck, de manera que es pugui arribar a la rotonda provisional de la cruïlla amb el carrer Rec de Dalt.

 D’altra banda, l’actuació també inclourà la prolongació de la xarxa d’enllumenat existent per disposar d’il·luminació nocturna a tot el carrer.

 L’import de l’actuació és de 62.672,51 euros  i el termini d’execució de les obres es preveu en dos mesos i mig.

 

Podeu veure aquest article en la següent adreça /articulo/societat/obres-poligon-can-magarola-per-millorar-mobilitat-vianants-i-ciclistes/20201201124907035087.html


© 2021 clicama

Diari digital de Mollet i el Baix Vallès

Amb la col·laboració 

Generalitat_dep_presidència_LOGO