Imprimir

Les obres de millora de Gaietà Vínzia obliguen a traslladar part del mercat al voltant del parc de les Pruneres

RD | 03 de de setembre de 2019

Les obres de millora de Gaietà Vínzia es van iniciar aquest dilluns 2 de setembre. Les obres han obligat a traslladar des d’aquest dimarts part del mercat setmanal al final de la rambla Balmes i al voltant del parc de les Pruneres, concretament als carrers Anselm Clavé i Ramon Casas.


Pel trasllat del Mercat Setmanal tots els dimarts mentre durin les obres, de 6 a 16 h, es tallarà el carrer Ramon Casas (entre rotonda de Pruneres i Anselm Clavé) i Anselm Clavé (entre La Pau i Ramon Casas).


Les obres de Gaietà Vínzia, que duraran uns tres mesos i mig, afectaran el tram l’Avinguda Jaume I i el carrer Tarragona. Les obres consistiran en la renovació de tot el paviment amb panots antilliscants i més resistents, l’elevació de cruïlles per fer voreres contínues i el canvi parcial de l’enllumenat públic, que potenciarà l’estalvi i l’eficiència energètica, i de l’arbrat.


Aquest dilluns, en l’inici de les obres, es va tallar al trànsit el tram de Gaietà Vínzia, entre els carrers Saragossa i Antònia Canet. Les obres, segons ha informat l’Ajuntament, es faran en dues fases: la primera, entre els carrers Saragossa i Antònia Canet i la segona, entre Jaume I i Antònia Canet. El trànsit es desviarà pel carrer Tarragona mentre durin les obres.


El cost de l’obra és d’aproximadament 303.000 euros.

 

Podeu veure aquest article en la següent adreça /articulo/societat/obres-millora-gaieta-vinzia-obliga-traslladar-part-mercat-voltant-parc-pruneres/20190903101900033596.html


© 2020 clicama

Diari digital de Mollet i el Baix Vallès

Amb la col·laboració 

Generalitat_dep_presidència_LOGO