Imprimir

Núria Gómez, de l’Escola Sant Gervasi i Pere Garriga, del Club Escacs Mollet, millors esportistes a la XXVII Nit de l’Esport

RD | 03 de de febrer de 2020

El jurat va decidir atorgar el Premi Internacional a les federacions catalana i espanyola de patinatge que van estar representades a la gala pels seus presidents, Ramon Basiana i Carmelo Paniagua

La gala de la Nit de l’Esport, celebrada el passat divendres 31 de gener al Teatre Can Gomà, va premiar als millors esportistes, equips, entitats, escoles i patrocinadors de Mollet per la tasca que han dut a terme al llarg de la temporada passada.

Les dues categories més destacadesdels premis van ser (millor esportista femenina) per la Núria Gómez del Club Esportiu Escola Sant Gervasi i (millor esportista masculí) per en Pere Garriga del Club Escacs Mollet. En Pere Garriga va ser reconegut per haver assolit la 2a norma de Gran Mestre d’escacs al fort Open de Grenke (Alemanya), mentre que de la nadadora Núria Gómez es valoren diversos èxits esportius com ser la primera classificada al campionat dels JEE de Catalunya en 100 m lliures categoria juvenil, al campionat dels JEE de Catalunya 100 m braça categoria juvenil i també al campionat dels JEE de Catalunya 4x50m lliures mixte.
El premi al millor equip absolut va ser per l’equip sènior femení del Mollet HC que van ser segons a la lliga regular i van ascendir a primera catalana.

La gala de l’esport molletà complia enguany el seu 27è aniversari i en la mateixa va estar molt present el gran esdeveniment esportiu molletà del 2019: ser seu dels World Roller Games Barcelona 2019. El jurat va decidir atorgar el Premi Internacional a les federacions catalana i espanyola de patinatge que van estar representades a la gala pels seus presidents, Ramon Basiana i Carmelo Paniagua.

Així mateix, aquesta edició de la Nit de l’Esport, ha comptat també amb la presència del representant territorial de la Secretaria General de l’Esport a Barcelona Pere Vilà, el president de la Unió de Consells Esportius de Catalunya Jaume Domingo i de l’alcalde de Mollet, responsable de l’Àrea d’Esports i, en el seu moment, membre del Comitè Territorial dels World Roller Games, Josep Monràs.

Altres premis de la XXVII Nit de l’Esport

Millor promesa masculí SERGIO MARTÍNEZ (Club Billar Mollet)

Millor promesa femenina JUDIT SALLENT (Club Patinatge Artístic Mollet)

Millor equip de base EQUIP BENJAMÍ MASCULÍ CLUB ATLÈTIC MOLLET

Millor Club o entitat esportiva UD MOLLETENSE i CLUB BÀSQUET MOLLET

Millor entrenador o entrenadora JOSEP MARIA MARSÀ (CB Mollet)

Millor Escola EEE CAN VILA

Millor patrocinador esportiu IQV

Premi a l’esportivitat dels Jocs Escolars INSTITUT VICENÇ PLANTADA

Premi als valors esportius UD LOURDES i CB MOLLET

Mencions especials Judith Fernández (futbol), CF Mollet UE, Club Muntanyenc Mollet, Julia Marco (patinatge), Guillem Vázquez Vallejo (bàsquet), RAID INTERCICLES – Institut Vicenç Plantada Cicle grau mitjà i grau superior i Joan Ollé Sedó (Club Atlètic Mollet).

Podeu veure aquest article en la següent adreça /articulo/esports/nuria-gomez-l-escola-sant-gervasi-i-pere-garriga-club-escacs-mollet-millors-esportistes-xxvii-nit-l-esport/20200203105638034171.html


© 2020 clicama

Diari digital de Mollet i el Baix Vallès

Amb la col·laboració 

Generalitat_dep_presidència_LOGO