Imprimir

Nova jornada de portes obertes al Museu Isern

RD | 29 de de novembre de 2019

Aspecte parcial del Museu
Aspecte parcial del Museu
S’oferiran dues xerrades sobre bicis amb motor i es podran veure diversos vehicles d’aquest tipus des dels anys 20

El Museu Isern organitza una nova jornada de portes obertes el dissabte 30 de novembre. De nou, a partir de les 10 del matí i fins a les 13 hores, totes les persones que ho vulguin podran visitar aquest museu local que rememora la importància que la indústria i els esports vinculats amb les dues rodes van tenir per la ciutat especialment als anys seixanta i setanta del segle passat.
Enguany, amb motiu de la jornada de portes Obertes, el Museu oferirà una exposició especial dedicada a les bicicletes amb motor i l'escúter Lambretta. Hi haurà una exposició amb diverses bicicletes amb motor – els vehicles que es van popularitzar abans de la popularització de les motos- cedides per l’ocasió des d’altres col·leccions i hi haurà dues xerrades a càrrec de dos especialistes de la matèria: Josep Iglesias (11h) i Josep Maria Aragonès (11.30h).

Les bicicletes amb motor de l’exposició són vehicles de marques com Griffon, BH, Ducson, Gimso o Lambretta que va des dels anys 20 del segle passat fins a la dècada dels anys 50 que es quan aquests vehicles van desaparèixer.

La visita a aquesta exposició i al conjunt de les peces que es poden veure al Museu així com les xerrades són gratuïtes.

 

El Museu Isern porta ja onze anys obert a Mollet. La col·lecció propietat en part de Josep Isern compta amb motos del segle passat i se centra en vehicles de dues rodes de Mollet i comarca, amb marques com Derbi i Ducson, D'entre les motocicletes que hi ha algunes procedeixen d'aportacions d'altres persones vinculades amb el motor baixvallesà com ara Pere Pi, entre altres. 

El Museu també es renova tot sovint gràcies a intercanvis amb altres museus o a noves seccions que incorpora.

Podeu veure aquest article en la següent adreça /articulo/cultura/nova-jornada-portes-obertes-museu-isern/20191129112736033954.html


© 2020 clicama

Diari digital de Mollet i el Baix Vallès

Amb la col·laboració 

Generalitat_dep_presidència_LOGO