Imprimir

Un noi de 23 anys mort i quatre ferits en un xoc frontal a Martorelles

Redactor | 11 de de desembre de 2016

upload/img/periodico/img_32210.jpg
Els ferits de diferent consideració varen ser portats als Hospitals de Mollet i Granollers

Un noi de 23 anys va resultar mort i quatre persones més – dos adults i dos adolescents- ferides de diferent consideració en una topada frontal que es va produir aquest dissabte a Martorelles.

L'Accident, entre un cotxe particular, on viatjava el noi mort, i una furgoneta ocupada pels ferits, va tenir lloc al carrer carrerada, molt a prop de l'empresa farmacèutica Esteve, segons han informat els bombers. Aquests varen rebre l'avís cap a les 21 hores. L'accident que es va produir en sentit a Mollet va provocar afectacions viàries que varen arribar fins al pont entre Mollet i Martorelles.

Entre els ferits, sembla ser tots membres de la mateixa família, una dona de 48 anys i una noia de 16 varen ser portats en estat menys greu a l'Hospital de Mollet. Els altres dos ocupants, un home de 49 anys i un noi de 12 van rebre ferides lleus i derivats a l'Hospital de Granollers.

En l'accident varen intervenir 4 unitats de Bombers que varen haver d'excarcerar el noi mort que conduïa el cotxe. Es desconeix d'on són tant els ferits com el noi mort.

Podeu veure aquest article en la següent adreça /articulo/succesos/noi-23-anys-mort-i-quatre-ferits-xoc-frontal-martorelles/20161211104703011948.html


© 2021 clicama

Diari digital de Mollet i el Baix Vallès

Amb la col·laboració 

Generalitat_dep_presidència_LOGO